27 Kasım 2014 Perşembe

   Merakla haber beklediğimiz Ulysses Moore serisinin 13.kitabı Zaman Gemisi ülkemizde satışa sunuldu. Bu haber Ulysses Moore hayranları ve benim için sürpriz oldu çünkü kitap çıkmadan önce Türkiye'de satışa sunulacağına dair hiçbir bilgi yoktu. 
Kitabı seçkin kitapçılarda ve kitap sitelerinde bulabilirsiniz.

   Daha önce sitemizde yeni kitapların ana detaylarını yazmıştık. Orada yazdığı gibi kitap yeni karakterler olan Murray, Mina, Shane ve Connor'ın hikayesini anlatıyor. Yani aynı hikaye üzerinden farklı karakterlerin serüveni anlatılıyor. Bu 4 arkadaşın, zaman yolcularının gemisi olan Metis'i bulmasıyla macera başlıyor. Devamı kitapta... Keyifli okumalar...


Not: Kitap kapağının arka planındaki yazılara bakarsanız sol altta "İstanbul'dan Kemal" yazdığını görebilirsiniz. Cümlenin tamamında Kemal isimli karakter bir gezgin grubunun içerisinde verilmiş. Geçmişi anlatan bir bölümde adı geçiyor olabilir.





Kitabın Hikayesi:

   Murray, Mina, Shane ve Connor yaşadıkları sıkıcı şehrin, gözlerden uzak bir sahilinde bir gemi buluyorlar. Yelkenleri yırtılmış, sırlarla dolu bir Viking gemisi. Adı ise Yunan harfleriyle yazılmış: Metis.Gemiyi keşfettikçe gizem artıyor :üzerinde rakamlar bulunan tahta bir küp, anlaşılmaz bir dilde yazılmış bir günlük ve… Metis' in onları maceraya çağıran fısıltılar. Gemini kimin ne zaman çaldığını ve hangi hayali limanda sakladığını bilmiyorum. Bildiğim tek şey var : Onu er geç bulacağım. Veya o beni bulacak .



Sayfa Sayısı: 288



Kitabı edinebileceğiniz siteler:



0 yorum: